Så er det på tide, at vi skal på ferie. Vi har booket sådan en rejse, hvor alt er inkluderet til et smukt sted i Thailand. Vi skal være væk i 2 uger. Jeg glæder mig. Jeg har aldrig været i den del af verden før, så det bliver en oplevelse. Min kæreste glæder sig også. Han har fablet om, at han vil prøve den der form for massage, hvor pigerne går på ryggen af ham. Han elsker at få massage. Og at gå i hamam. Tyrkisk bad. Han var ikke til at rive væk fra badet, da vi var i Budapest sidste forår. Ja, jeg overdriver lidt, men han holder meget af det. Både at blive masseret og badet. Det er lidt sjovt med den her kropskultur, vi har hver især. Jeg hader at få massage. Har prøvet det én enkelt gang, da jeg havde ondt i ryggen. Det var modbydeligt. Jeg kunne simpelthen ikke klare, at en fremmed bare tog fat i mig.

Oplevelser

Jeg glæder mig til at se naturen og smage maden. Det er efterhånden en hel del år siden, at thailandsk mad blev rigtigt populært her i landet, men jeg er sikker på, at den ægte vare er bedre. Jeg kan da godt finde ud af at lave en stærk suppe, eller en kylling i rød karry. Men mon ikke der er meget mere at opdage. Og så glæder jeg mig til at bade på en skøn strand. Billederne, vi har set, viser en flot, hvid sandstrand med jungle oppe bagved.

Min kæreste glæder sig også til at bade. Ud over at være glad for massage så er han også glad for at bruge sin krop. Han er meget atletisk, men også kæmpestor. Han er både meget høj og meget kraftigt bygget. Sporten, han dyrker, har givet ham en masse muskler, de fylder også.
Det bliver et problem i flyet, hvis vi ikke får en plads med god benplads til ham. Hans størrelse er faktisk også et problem for ham, når han skal købe tøj. Han skal nemlig bruge tøj i store størrelser. Det er ikke altid lige nemt at finde noget tøj, som han bryder sig om. Han er ikke særligt kræsen mht. sit tøj, men det skal være moderigtigt.

Gode butikker med store størrelser

Heldigvis er der en god specialbutik online: https://www.storedrenge.dk/

Faktisk har de også en butik specielt til kvinder med rigeligt til gården og gaden – altså store piger: https://www.arkuricurvy.dk/dametoej-943/

Nu, hvor vi skal købe nyt badetøj, så skal vi vist lede lidt, så vi kan finde et par flotte badebukser. Det kan være en udfordring. Han vil ikke have nogen, som er fra sidste års mode. De skal være med på noderne. Så farven og bukselængden spiller en stor rolle for ham.
Vi har fået at vide, at der vil være temmelig varmt der i Thailand så mon ikke, at vi samtidigt også skulle lede efter nogle shorts til ham? Jeans og T-shirts har han masser af. Men hvis det går helt galt, så kan vi måske købe en eller to til ham derude? Eller måske er det helt umuligt. Er thailænderne store? Jeg mener at have hørt, at de ikke er så høje og kraftige.