Er du studerende, kan det ofte være svært at få pengene til at slå til, og derfor vælger mange studerende at optage et lån. Kviklån og studerende lyder måske som en dårlig kombination, men i visse tilfælde kan det være bedre end at bruge en masse tid på et studiejob.

Studiejobs er helt fine, men den tid du bruger på jobbet, går af gode grunde fra den tid, du burde bruge på dine lektier. Det er dog meget vigtigt, at du som studerende ikke optager kviklån, fordi du skal på café med veninderne. Vær fornuftig og optag kun lån hvis det er for at få mere tid til dine studier.

Har du mulighed for at gå igennem din studietid på en SU, så bør du gøre det og helt undlade at optage en kassekredit online. Jo færre penge, du skylder væk, når du er færdig med dine studier, jo bedre er det naturligvis. Læs mere om kviklån til studerende her: https://forbrugslån-billige.dk/billige-laan-til-studerende/

Udbydere af SMS og kviklån

Der findes efterhånden en lang række udbydere af SMS kviklån på det danske marked og heldigvis for det! Det stadig stigende antal udbydere af kviklån har skærpet konkurrencen, hvilket blandt andet har ført til en række gunstige vilkår som bl.a. gratis lån i 30 dage osv. Herunder har vi lavet en liste over de mere kendte udbydere, som efterhånden har været på kviklånsmarkedet i en rum tid.

Lendon

Hos Lendon kan du optage kviklån fra 100 kr. og op til 10.000 kr. Som ny kunde kan du helt gratis og rentefrit låne op til 6.000 kr. i 30 dage. Det koster dig altså 0 kr. at låne en pæn slat penge i en måned, og låneansøgningen hos Lendon er overstået på bare 1 minut.

VIVUS kassekredit

VIVUS er en populær international spiller inden for kassekreditter, hvor du som ny kunde ligeledes har mulighed for at låne op til 6.000 kr. Du kan låne gratis og uden nogen former for renter eller gebyrer. Det er meget nemt og hurtigt at udfylde låneansøgningen fra din mobil, tablet eller PC. Efter du har underskrevet med et NemID, får du svar på få sekunder. VIVUS udbetaler penge døgnet rundt alle hverdage.

Få en hurtig kredit nu og her på Kassekredit.nu, hvor du finder VIVUS og mange andre online lånefirmaer i Danmark. Ferratum kassekredit er bestemt også værd at overveje, hvis du ønsker kredit nu i dag. Læs mere på Kassekredit.nu, hvor du altså finder alle de billige kassekreditter online.

Leasy

Leasy er en stor og kendt spiller, som de fleste danskere kender fra TV. Leasy er ikke kun førende, når det drejer sig om udlejning af elektronik, men ligeledes på markedet for hurtig lån. Hos Leasy kan du låne fra 10.000 kr. og helt op til 50.000 kr. med en løbetid fra 12 – 72 måneder.

Føniks Privatlån

Føniks Privatlån er den nyeste spiller på det danske lånemarked, og deres koncept er ganske klart; Alle kan låne op til 100.000 kr. til den samme lave rente. Renten er altså ens og fast for alle, hvilket jo er meget rimeligt.

DER Privat Finans

DER er ligeledes kendt af langt de fleste danskere, og de gør det rigtig godt, når vi snakker quicklån. Som med de andre spillere bestemmer du også her, hvad du vil bruge pengene på. Du kan låne fra 10.000 kr. og op til 100.000 kr. DER giver dig den fordel, at hvis du har brug for en pause med afdragene, så kan du springe en måned over med DER Pauselån.