Egentlig var jeg ikke meget for det, men efter at min veninde, Lisette, i længere tid havde plaget mig om at tage med, indvilgede jeg i at holde to ugers ferie sammen med hende på Lanzarote, hvor vi nu ferierer i et center med masser af aktiviteter i retning af sportslige udfoldelser. Og selv om jeg holder mig i nogenlunde form, vil jeg ikke beskrive mig selv som en sportskvinde, og jeg har aldrig selv haft noget ønske om at bruge en ferie på den slags.

Men Lisette var meget vedholdende, og da jeg alligevel ikke havde andre at tage på ferie med, gav jeg som sagt efter. Jeg havde også den bagtanke, at de fysiske udfoldelser på sådan en ferie måske kunne hjælpe mig med at få smidt de fire-fem kilo, som jeg gerne vil af med for at komme ned på min idealvægt.

Nu er vi på Lanzarote

Så vi er nu på ferie på Lanzarote, og allerede den første dag kunne jeg konstatere, at min medbragte garderobe ikke lignede de andre feriegæsters. Blandt andet bevægede næsten sig alle rundt i stramtsiddende tights og smarte sports-bh’er, og ingen af delene har jeg nogensinde ejet, så jeg deltog i de forskellige aktiviteter iført almindelige shorts og en eller anden T-shirt med en almindelig bh indenunder.

På en måde følte jeg mig lidt udenfor fællesskabet på grund af påklædningen, så efter et par dage foreslog jeg Lisette, at hun skulle gå med mig i det store sportsmagasin, som var at finde i feriecenteret, så hun kunne hjælpe mig med at finde det rigtige tøj.

Det ville hun heldigvis gerne, og vi blev begge overraskede over, hvor stor en forretning, der er tale om. Det er et sandt Mekka for sportsfolk med alt tænkeligt udstyr til sport og motion. Lisette sagde straks, at vi skulle finde et par rigtige løbetights til mig, og hun understregede, at det skulle være et par af ordentlig kvalitet, for så holder de meget længere, og det kan ikke betale sig at købe noget billigt bras, som hun udtrykte det.

En god BH til sport

Vi fandt nu først en god sports-bh til mig, for det var for mig nok det vigtigste. Det var nemlig sådan, at jeg havde haft nogle gener af en hoppende barm under de gymnastiske øvelser, jeg deltog i.

Bagefter søgte vi efter et par Under Armour tights, fordi det er det mærke, Lisette selv sværger til. Dem havde de også, og Lisette hævdede, at de var en del billigere end i danske forretninger. Vi købte begge et par – men i forskellige farver, så vi ikke kom til at forbytte dem. Siden har jeg bare købt dem online.

Jeg fik øje på et par mønstrede tights, som jeg syntes var virkeligt smarte, så dem ville jeg også gerne købe. Jeg rådførte mig med Lisette om, hvorvidt 2XU, som de hed, var en ordentlig kvalitet. Hun har aldrig selv brugt det fabrikat, fortalte hun, men hun vidste, at det er et anerkendt mærke, så dem mente hun helt sikkert, at jeg roligt kunne købe. Så nu er jeg passende ekviperet til resten af ferien.