Shampoo er om muligt et produkt som mange af os bare køber uden at tænke for meget over, hvilket produkt vi faktisk vasker vores hår med. Et hår har generelt ikke godt af at blive vasket for tit, så oplever du, at håret fedter kort tid efter hver vask, virker utrolig filtret eller fælder uhørt meget, så er det en god ide, at se nærmere på den shampoo du bruger, da du langt hen ad vejen vil kunne afhjælpe nogle af de gener, som du muligvis oplever.

Der findes rigtig mange skønne shampooer på markedet, som er udviklet til mange forskellige behov og hårtyper. På Luxplus.dk finder du et bredt udvalg af mange forskellige shampooer, så du vil uden tvivl kunne finde en variant, der vil passe rigtig godt til dine ønsker og behov. Derudover kan du spare mange penge på siden ved hjælp af et medlemskab, som ganske enkelt giver dig adgang til en de mange produkter med store besparelser.

Shampoo til tørt og skadet hår

Rigtig mange vil nok mene, at de har et tørt eller slidt hår. Dette skyldes ofte at man har brugt varmeredskaber for tit eller om muligt har brugt for mange stylingprodukter. Når vi arbejder på håret med værktøjer, som kan udtørre håret, er det vigtigt at give håret en behandling, der hjælper lokkerne med at genfinde fugtbalancen. Tørt hår kan hurtigt virke meget trist at se på, som faktisk kan have stor betydning for hele din fremtoning, da håret ofte er noget man ligger mærke til. Tørt hår kan også i langt højere grad have tendens til at spalte, hvilket blot får håret til at se yderligere medtaget ud.

Er dit hår meget slidt, er det en god ide at starte hos frisøren og få klippet de tørreste ender af. Herefter kan du med fordel bruge en god og plejende shampoo til tørt og skadet hår, som vil hjælpe det med at se smukt og velplejet ud igen. Et tørt hår kan derudover virke ekstra elektrisk og derfor være svært at style. Når håret stritter ud til alle verdenshjørner, er det et tydeligt tegn på, at det savner fugt. Start derfor altid din hårplejerutine med en god og nærende shampoo, som vil indhylle manken i en masse lækker fugt.

Shampoo mod skæl og tør hovedbund

Oplever du gener som små hvide flager i dit hår eller en hovedbund som klør og virker irriteret? Så kunne alt tyde på at din hovedbund savner fugt. Det kan være en stor gene at have skæl eller tør hovedbund, men der er hjælp at hente med den rette shampoo. En shampoo til netop dette problem vil nemlig kunne gå ind og tilføre hovedbunden fugt, så håret ligeledes får det bedste fundament at vokse på. De små tørre flager vil med tiden forsvinde, hvis du plejer håret med en shampoo, som egner dig til netop denne type gene. Gå efter en shampoo med mange proteiner, som giver intens fugt til hovedbunden, så der bliver skabt balance i huden, så den igen kan ånde uden den tørre hud på overfladen.

Volume shampoo

Er du en af dem, der bare ville ønske, at du havde et kraftigere hår med mere fylde og volumen, så kan du snyde dig til det med den rette shampoo. Mange i Skandinavien er født med et tyndt eller fint hår, som har tendens til at klaske sammen i løbet af dagen og miste sin volumen. Derfor er en volume shampoo et absolut must for dig, der ønsker at give håret et løft, så det ser mere let og luftigt ud.

Et flot hår der er velplejet og sundt kan sige rigtig meget positivt om dig. Sørg derfor for, at du har de helt rigtige produkter på dit badeværelse, så dit hår altid vil fremstå super lækker, fyldig og hydreret.

Find det store udvalg af herlige shampooer på Luxplus.dk og se frem til at få det bedste frem i netop dit hår, og så endda til billigere penge.