Jeg har i de sidste 15 år boet i udlandet – nærmere betegnet Italien. Jeg flyttede hertil med min mand for 15 år siden. Vi trængte til luftforandring, og vi har altid begge elsket Italien og taget ferier til Italien mange år i træk. Vi havde en skøn lejlighed ved stranden og nød virkelig livet her og det skønne vejr. Vi tog til marked hver dag og købte lækre råvarer, og gav os god tid til at lave mad.

Det har været vores bedste 15 år sammen, og jeg er så glad for, at vi fik den oplevelse sammen. Desværre døde min mand for 1 år siden af længerevarende sygdom. Det var slemt, og jeg var i syv sind, om jeg skulle blive eller tage tilbage til Danmark. Vi har ingen børn, så det stod mig virkelig frit for. Jeg var lidt usikker på at leve i Italien alene, så jeg besluttede at tage tilbage til Danmark.

Jeg fandt en dejlig ejendom i Esbjerg. Jeg kendte ikke nogen i Esbjerg, men jeg kunne virkelig godt lide andelslejligheden og ejendommen. Jeg har aldrig haft svært ved at møde mennesker, men hvor starter man lige.

1525r-80513

Ejendommen har et websystem, hvor alle dokumenter og informationer styres. Bestyrelsen kan sende referater etc. ud herfra, du kan booke viceværten – og sidst men ikke mindst, der er en opslagstavle for beboere, hvor man kan sælge ting og sager, poste opslag etc. Systemet hedder Arcomus og er i øvrigt pæredansk!

Jeg besluttede mig til at prøve at sætte et opslag op, hvor jeg fortalte, at jeg netop var flyttet hertil fra Italien og gerne ville møde andre enlige kvinder til kortspil, middage etc. Her nu 4 måneder efter er vi 4 damer, der nyder at tilbringe tid sammen.

Dejligt at vende tilbage til Danmark og tak til min ejendom, der gør det muligt at have sammenhold beboerne imellem. Tak til min ejendom og tak til manden bag systemet: http://kim-tetzlaff.dk/arcomus-websystem-din-ejendom.html