Sikke da et held, er vi valgte at tage på bilferie i stedet for at flyve, tænkte jeg mange gange ved mig selv, da min kone og jeg for nylig var på en tre ugers ferie i Italien ved Adriaterhavskysten. Det er nemlig sådan, at min kone et vild med alle former for nipsgenstande og andet pynt til hjemmet, og når hun så kommer ud under fremmede himmelstrøg, hvor hun støder på ting og sager, som hun ikke kan finde i de hjemlige butikker, så går hun ganske enkelt shop-amok.

Hun har ikke kun interessen for alle former for brugskunst som den slags, du finder her: https://www.l-living.dk/ , for hun har faktisk også en meget veludviklet sans for at vurdere, om noget bare er ligegyldigt junk eller det er virkelig brugskunst. Heldigvis havde vi god plads i bilen, da vi kun var os to af sted, så jeg tog hendes indkøb af diverse boligtilbehør i italiensk design med et smil.

Et par af dagene kørte vi ind til Rimini, hvor der er masser af den type butikker, som tiltrak min kone som magneter. Hun erkender heldigvis, at jeg nok ikke helt deler hendes store passion for boligindretning, så flere gange opfordrede hun mig til at sætte mig på en bar eller cafe, mens hun støvsugede et par nærliggende butikker.

Det tog jeg imod med glæde, for dels er jeg en stor ynder af en kop rigtig god, italiensk espresso, dels havde vi temmelig varmt vejr, så der også var brug for et stort glas kølende fadøl med jævne mellemrum.