Jeg skulle for nylig investere i nye hårde hvidevarer, da jeg flyttede i nyt hus. Tilbudsjagten gik i gang med det samme, da jeg gerne ville spare, hvor jeg kunne. Jeg ønskede dog også at få produkter af god kvalitet, og jeg havde desuden nogle andre vigtige parametre for mine hårde hvidevarer.

For kort tid siden flyttede jeg med familien ind i et splinternyt hus, vi selv havde været med til at bygge. I et helt nyt hus vil man også gerne have helt nyt inventar, og det gælder selvfølgelig også hårde hvidevarer. Min kone og jeg skulle derfor på jagt efter nogle maskiner af høj kvalitet, som gerne måtte koste lidt under det sædvanlige, da vi havde brugt rigtig mange penge i forvejen.

Vi handlede hos Skousen, og det har vi ikke fortrudt et øjeblik siden. Med en rabatkode til Skousen, som man finder hos Rabatbanditten, kan man spare et betydeligt beløb på sine køb. Derudover tilbyder Skousen både god service og i forvejen rigtig lave priser på alle hårde hvidevarer.

Før vi gik i gang, havde vi nogle parametre, vores produkter skulle leve op til:

  • Volumen skulle være god. Generelt måtte pladsen aldrig blive et problem ift. opvask, vask, køl, frys osv.
  • Energiforbruget skulle være lavt. Da vi forsøger at gøre vores for at skåne miljøet, ville det selvfølgelig være et oplagt sted at spare. Samtidig ville energirigtige hvidevarer passe godt ind i vores hus, som er bygget til at bruge meget lidt el.
  • Funktionerne skulle være i orden. Det betød, at vi kunne indstille tingene efter vores særlige behov.

Køleskab

Køleskabet var det produkt, hvor flest i familien havde en holdning. Det er nemlig en form for omdrejningspunkt i hjemmet, hvor man samles først og sidst på dagen. Køleskabet skal altid være fyldt, det må slet ikke være tomt, og det stiller krav til den føromtalte volumen. Vi var på jagt efter et kvalitetskøleskab, som kunne rumme store mængder mad.

Samtidig skulle vi kunne køle tingene hurtigt ned, og det stillede selvfølgelig krav til kvaliteten. Vi fandt en model, som opfyldte vores behov. Vigtigt var også, at vores nye køleskab var strømbesparende, og vi har derfor god samvittighed, når vi kigger på det.

Der var gode penge at spare, da vi fandt en rabatkode til Skousen fra Rabatbanditten. Den gav os næsten 15 procent rabat trukket fra den oprindelige pris.

Ovn

Vi ledte også efter en god ovn, som kunne dække vores forskelligartede behov. Det skulle være en alsidig ovn, som både fungerede til hjemmelavede pizzaer og ovnkartofler. Samtidig skulle pladsen igen være i orden, så man kunne have flere ting i gang samtidig.

Vi købte en ovn, som kunne lidt af det hele, og som passede til typen af vores nye køkken. Da vi har en speciel stil i vores nye hjem, var vi rigtig glade for at opleve, at udvalget hos Skousen var så stort og bredt. Det gav os mulighed for at finde det helt rigtige.

Vaskemaskine

Vi var også på udkig efter en god vaskemaskine. Da vores nye bryggers er en smule småt, ville vi gerne finde en model, som tog mindst mulig plads. Heldigvis havde Skousen rigtig mange alternativer, og vi fandt en opadvendt maskine, som åbnes ovenpå, så man sparer plads i rummet.

Vi fik en særdeles fordelagtig pris på vores maskine, og vi er i dag meget tilfredse med valget.

Opvaskemaskine

En vigtig investering var også vores opvaskemaskine. Det er den, som kan redde os, når vi har rigtig travlt, og det er den, der bringer ro i maven, når man ser køkkenet flyde. Vi søgte en opvaskemaskine, som kunne lidt af det hele. Den skulle have god plads til meget opvask, og den skulle først og fremmest kunne vaske beskidt service helt rent.

Vi fandt nogle stykker, som havde det hele, og vi valgte den, hvor energiforbruget var lavest. Det betyder, at de fleste af vores nye hårde hvidevarer er miljørigtige. Det er noget, vi er rigtig glade for, at vi er lykkedes med.

Generelt vil jeg anbefale andre at handle hos Skousen, når de står i samme situation, som vi gjorde. Betingelserne er gode, udvalget er imponerende, og der er mange penge at spare.