Det er noget værre roderi. Der er ligesom ikke helt kontinuitet i alle de love og bestemmelser, som regeringen laver. Jeg kan ikke forstå, hvorfor nogle elever i nogle dele af landet ikke komme i skole imens, elever i samme aldersgruppe gerne må i andre dele. Men hvad ved jeg. Eksperterne rådgiver og indstiller til bestemmelser. Derfra tager politikerne over. Så: er vi som almindelige forældre til skolebørn fanget i et magtspil, som i virkeligheden ikke interesserer os?

I gang igen

Et eller andet sted ved jeg godt, at jeg ikke bør være ligeglad. Men det er jeg altså. Jeg ville gerne have, at mine børn kunne komme tilbage i skole igen. Jeg havde håbet, det ville ske her til marts måned. Men det ser ud til, at vi måske skal vente i mindst 2 uger mere. Det er lidt uretfærdigt, synes jeg. Især fordi den virksomhed, som jeg har arbejdet for, har bedt mig om at komme tilbage. De må gerne starte deres aktiviteter op igen. Og jeg overvejer virkeligt at vende tilbage. Jeg havde sådan set skudt en hvid pil efter det. Men da de skrev til mig forleden, fik jeg andre tanker. Måske kan det at jeg er aktiv på arbejdsmarkedet, igen, medvirke til, at vi får det lidt bedre herhjemme. Stemningen er jo ikke god. Vi har problemer. Ikke kun økonomiske. Også med helbredet. Forholdet. Og evnen til at koncentrere sig under fjernundervisning. Det er bestemt ikke nemt. Hverken for mine børn, min mand eller jeg.

Teambuilding rykker

Så jeg er sådan set parat til at slå til og vende tilbage til firmaet. Vi laver events for store grupper. Og det ser ud, som om at der er stor efterspørgsel fra store firmaer, der snart kan skrue op for deres aktiviteter igen. Det er slet ikke dårligt.
I en af de mails, jeg har fået, skriver min tidligere chef, at de gerne vil have, at jeg vender tilbage og hjælper alle de kunder, de har, som leder efter teambuilding i København.

Det er den største kundegruppe, de har. Så jeg er lidt beæret og faktisk også stolt over, at jeg skal stå for den del af deres kunder. Jeg ved, at der er mange firmaer, som har årlige eller halvårlige events for deres ansatte, og det er godt at se, at de vender tilbage. Det betyder jo, at der er en vilje til, at samfundet skal op og køre igen. Jeg håber virkeligt, at det vil lykkes denne gang. Det her med, at åbne og lukke samfundet hele tiden går ikke. Folk ved ikke, hvor de er i morgen eller overmorgen.

Brug af GPS i events med teambuilding

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor jeg vil vælge at sætte fokus for de events, der skal arrangeres, hvis jeg vender tilbage. Umiddelbart tænker jeg, at jeg ville fokusere på det kursus, firmaet har, som de kalder ”GPS teambuilding”. Jeg tror nemlig, at det event nemt vil kunne udføres både fysisk, hvor deltagerne får udleveret en GPS. Men den kan måske også nemt modificeres til kun at udføres digitalt, via både drones og GPS. Hvem ved? Jeg tænker over det.