Hvad skal du lave i den kommende weekend? Selv skal jeg en tur til Berlin. Det er for længe siden, at jeg har været der. Jeg elsker Berlin. Har været der mange gange. Men jeg finder stadig nye, spændende steder at besøge i den by. Det har været noget af en opgave at finde en flybillet til Berlin. Men jeg har fundet en, og fordi det er længe, siden jeg har været der, så har jeg også valgt at bestille den hurtigste flybillet, som bestemt ikke er den billigste.

En weekend

En weekend er jo kun en weekend. Så det at bruge tiden på at mellemlande forskellige steder, blot for at spare nogle penge, er i sidste ende et spørgsmål om tid. Og her må jeg prioritere min tid i Berlin højest. Jeg vil ikke købe billige flybilletter og, så spilde min tid med at vente på fly i lufthavne. En af grundene til, at jeg vil til Berlin, er, at der er en stor kunstudstilling dernede, som jeg gerne vil se. Og nu, hvor det faktisk er muligt at komme dertil, så skal jeg ikke miste chancen, jeg har. Jeg skal selvfølgelig holde øje med hvilke regler tyskerne har for indrejse i deres land. Og selvfølgelig skal jeg også holde øje med reglerne for besøg på kunstudstillinger mv.

Heldigvis fandt jeg flyplads

Men bare det, at jeg har fundet flybilletter til Berlin på datoer, der passer mig, er et held – jeg fandt dem på https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/tyskland/berlin/. Det er jo en populær destination, hvilket jeg udmærket forstår. Men jeg har fået mine flybilletters koder og kan tage det fuldkomment roligt. Jeg skal bare huske at tjekke ind i tide. Hotellet er booket. Bekræftelsen kom i dag. De var lidt sene til at bekræfte. Men pyt. Jeg skal afsted fredag aften og er hjemme søndag aften sent. Jeg glæder mig til at komme afsted. Håber sandelig ikke, at der kommer ændringer i indrejsereglerne.