Renten i sig selv vil typisk også svæve et par procent højere end hos i banken. Dette betyder at du kommer til at betale lidt mere tilbage end hvis du valgte at gå i banken. Disse procenter, du betaler mere, er som nævnt ovenfor typisk i bytte for fleksibiliteten, nemhed og hurtighed. Dog skal du huske, at du kan låne penge uden sikkerhed hos PENGE-LÅN.NU.

Det bedste, du kan gøre, er selvfølgelig at tjekke op på renten og finde den med de laveste. Husk dog at renten først fastsættes endeligt efter at din låneansøgning er blevet behandlet.

Det vigtigste, at være opmærksom på i forbindelse med optagelse af et kviklån, er at lægge et budget. Ved at lægge et budget, kan du se, om din økonomi klare, at du optager et quicklån. Det nytter ikke noget, at du pludselig begynder at lave overtræk for at have råd til at komme igennem måneden. Dette er den sikre vej til økonomisk ruin, og bør for alt i verden undgås.

Kviklån trods RKI?

Hvis du har en idé om, at du kan optage et kviklån hos BILLIGE-KVIKLÅN.DK, selvom du er registreret som dårlig betaler i RKI (Ribers kredit information) eller debitor registreret, så må vi desværre skuffe dig. Det er næsten umuligt at finde nogen, der vil lade dig låne penge, hvis du er registreret som dårlig betaler.

Dette giver selvfølgelig god mening, da der er yderst stor risiko for, at vedkommende ikke kommer til at betale lånet tilbage. Hvis du gerne vil kunne låne penge igen, så er den bedste måde at komme ud af RKI. Kom af med din gæld så hurtigt som muligt, således at du kan blive slettet som dårlig betaler hos BROKER-LAAN.DK.

Sådan ansøger du om et kviklån

  1. Det første, du skal have tænkt igennem, er, hvor meget du gerne vil låne. Dette hjælper dig med at snævre antallet af låneudbydere ind.
  2. Derefter skal du sørge for at finde frem til de 3 billigste lånevirksomheder i forhold til deres ÅOP. Ved at gøre dette har du en god solid start på at finde frem til den udbyder, der kan give dig det bedste og billigste kviklån.
  3. Når du har fundet 3 lånevirksomheder, som har rimelige priser, så sender du en ansøgning afsted til alle 3. Efter få sekunder vil du have 3 tilbud på et kviklån i din indbakke, som du kan takke ja eller nej til. Det foregår ved, at når du har sendt din kviklånsansøgning af sted til de 3 udbydere, så vil de lynhurtigt gå i gang med at lave en kreditvurdering af dig. Eller teknologien bag NemID vil kreditvurdere dig!

Takket være NemID kan du låne penge uden dokumentation og uden lønseddel eller budget, da den selv finder alle oplysninger. Hvis du ikke står registreret i hverken RKI eller debitor registreret, så vil du typisk blive godkendt til at få et lån. Husk, at de tilbud, du får i din indbakke, blot er tilbud. Det vil sige, at du frit kan takke nej tak til at optage et kviklån, såfremt du har fortrudt, eller du synes, at det bliver for dyrt.

Kilde: Billige-kviklån.dk